Mevrouw Wijn

FullSizeRender

Welkom bij Mevrouw Wijn en leuk dat je een kijkje neemt!

Mevrouw Wijn

Mevrouw Wijn is ontstaan omdat ik het meest blij word van lekker eten en drinken. Ik kook graag, ga graag uit eten en doe dit onder begeleiding van fijne wijn. Met mijn blog wil ik je graag deelgenoot maken van welke heerlijke wijnen ik tegenkom, wat ik graag kook en waar ik graag eet. Ik ben altijd bezig met de wijn-spijs combinatie.

Over mij

Ik ben Babette en ik woon samen met mijn vriend en 2 kinderen in Amstelveen. Zoals je al vermoedt ben ik dol op wijn en lekker eten. Ik kook bijna elke dag vers en drink daar dan meestal een lekker glas wijn bij. Kernwoorden: Borrelen, kaasplankje, steak Béarnaise met Rioja, glas Pinot Noir met paddenstoelen op toast, Meursault met gerookte zalm, Nigella, uiteten gaan, Nigel Slater, uitgebreid tafelen, Netflix met rum en slapen!

Ik heb een tijdje met veel plezier als restaurantmanager bij Panama en Porto gewerkt. Vervolgens heb ik een aantal jaar op kantoor gewerkt, wel in mijn laatste rol ook weer de link met eten en drinken. Ik zocht de restaurants uit, vergaderlocaties, stelde menu’s samen, zocht wijnen uit etc.

Na het behalen van WSET 2 en 3 ben ik in het voorjaar van 2018 officieel Vinoloog geworden! Verder heb ik een achtergrond in de horeca, communicatie, PA en wijnhandel.

Voor vragen, advies, proeverij aanvragen of samenwerkingen mail naar info@mevrouwwijn.nl

Mevrouw Wijn
Babette Creyghton