Proeverijen

Proeverijen en advies

UPDATE

Momenteel kunnen we helaas niet bij elkaar komen om wijnen te proeven en deze fijn met elkaar te bespreken. Wat wel kan is online proeven! Ik kan pakketten samenstellen met alles erin voor een geslaagde proeverij. Mocht je interesse hebben, stuur me dan een mail (info@mevrouwwijn.nl) voor de mogelijkheden!

Lijkt het je leuk om meer te weten over wijn, dan heb ik een aantal proeverijen voor je. De proeverijen zijn boekbaar vanaf 6 personen en zijn inclusief wijnen en proefmateriaal.

Voorbeelden van proeverijen:

Wat is mijn wijnsmaak – Hierbij leer ik jou meer over jouw wijnsmaak. Ik leer wat de kenmerken zijn die er toe doen bij het kiezen van een wijn. Wat ruik en proef je nou, hoe benoem je dit en welke wijnen passen nou bij jou. En wat kies je dan op de wijnkaart?

Klassiek Europa – Een rondje door de zogeheten oude wereld. Wat is de rode druif van de Bourgogne, wat zijn klassieke blends, wat is is koning der druiven in Italië? Ik leer het je en laat het je proeven.